Ekonomi

Ekonomi Haberleri

Döviz kurları güne nasıl başladı?

Dolar 18,6180 liradan, euro ise 18,4090 liradan güne başladı.

“İlk Evim” projesinde illere göre başvuru rakamları açıklandı

Başvuruları tamamlanan 'İlk Evim' projesine en çok başvuru 1 milyon 519 bin 300 ile İstanbul, 240 bin 358 ile İzmir, 232 bin 857 ile Ankara'dan geldi.

Bakan Nebati: “Dövizle ilgili oynaklık en az seviyede dolayısıyla öngörülebilirliğinin en yüksek olduğu süreçteyiz”

Hazine ve Maliye Bakanı Dr. Nureddin Nebati, ilerleyen dönemde perakendecilerden, toptancılardan ve üreticilerden talepte bulunmak istediğini dile getiren Nebati, 'Dövizle ilgili oynaklık en az seviyede ve enflasyonla bağlı bir şekilde giden bir yapıda. Dolayısıyla öngörülebilirliğinin en yüksek olduğu bir süreçteyiz. Buna ilişkin olarak herkesin hesap kitabını yapması ve beklentilerini buna göre oluşturması enflasyon ile mücadele en önemli araçlarımızdan bir tanesidir' dedi.

Gaziantep Hal Fiyatları

Gaziantep Hal Müdürlüğü Fiyat Listesi (01 Kasım 2022)

Borsa ilk yarıda rekor seviyeye ulaştı

Borsa İstanbul, günün ilk yarısında yüzde 2,85'lik değer kazandı. Endeks 4.100,23 puana çıkarak rekor seviyeyi gördü.

Gaziantep tarımsal destekleri sürüyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından birim alanda verimin arttırılması amacıyla İslahiye ilçesinde tarımsal faaliyetlerde bulunan aktif 490 çiftçiye 400 ton sertifikalı Golia türü ekmeklik buğday tohumunun dağıtımı yapıldı.

GAİB Midyat Sanat ve Tasarım Fakültesi'nde sona gelindi

Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (GAİB) tarafından yaptırılan Mardin Artuklu Üniversitesi Midyat Sanat ve Tasarım Fakültesi binasının inşaatında sona yaklaştı.

GAİB kasım ayı eğitim takvimini duyurdu

Eğitim faaliyetlerine hız kesmeden devam eden Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB), Kasım ayı eğitim takvimini kamuoyuyla paylaştı.

Bakan Yanık: “Çocuk desteği ödemelerini Kasım ayıyla birlikte hak sahiplerinin hesaplarına yatıracağız”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Türkiye Aile Destek Programı çerçevesinde hayata geçirilen çocuk desteğini Kasım ayıyla birlikte hak sahiplerinin hesaplarına yatıracaklarını açıkladı.

Döviz kurları haftaya nasıl başladı?

Dolar 18,6140 liradan, euro ise 18,5140 liradan haftaya başladı.

GSO'da görev dağılımı yapıldı

Seçim sonrası Gaziantep Sanayi Odası'nda (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi başkanlığında bir araya gelen yönetim kurulu üyeleri, GSO, GSO-Mesleki Eğitim Merkezi (GSO-MEM), Gaziantep Mesleki Yeterlilik Sınav ve Belgelendirme Merkezi (GASBEM) iştiraklerinin yönetim kurulları görev dağılımı gerçekleştirdi.

Gaziantep Hal Fiyatları

Gaziantep Hal Müdürlüğü Fiyat Listesi (28 Ekim 2022)

Borsa günü düşüşle tamamladı

Borsa, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yarım gün işlem gerçekleştirdiği günü yüzde 1,41 düşüle tamamladı.

Hububat sektörü Mardin'de buluştu

Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği tarafından düzenlenen Hububat Sektör Buluşmasının birincisi Mardin'de gerçekleşti.

Güneydoğulu ihracatçılardan Mardin'e çıkarma

Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadooğlu, TİM Sektör Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ve Birlik yönetim kurulu üyeleri MAGROTEX 2022 8. Uluslararası Mardin Tarım Ekipmanları Gıda ve Hayvancılık Fuarı'nı ziyaret etti.

Gaziantep Hal Fiyatları

Gaziantep Hal Müdürlüğü Fiyat Listesi (27 Ekim 2022)

Merkez Bankası 2022 yıl sonu enflasyon tahminini 60,4’ten 65,2’ye yükseltti

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Şahap Kavcıoğlu, 2022 yıl sonu enflasyon beklentisini geçtiğimiz rapor dönemine göre 4,8 puanlık güncelleme ile 60,4'ten yüzde 65,2'ye yükselttiklerini belirtti.

TSE'nin sektör buluşmaları Gaziantep'ten başladı

Gaziantep'te iş dünyasının farklı sektörlerinden temsilcilerin katıldığı toplantı TSE Sektör Buluşmaları toplantısının ilki Gaziantep Ticaret Odası (GTO) ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Kamu ve özel sektör diyaloğu bu çalıştayda masaya yatırıldı

Gaziantep'te Kamu-Özel Sektör Diyaloğunun Güçlendirilmesi projesi 'Gaziantep Projelerini Hayata Geçiriyor' başlıklı 3. ve son çalıştay, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Toplam 1962 haber.