Gündem

Gündem Haberleri

MODA Gaziantep Fuarı'nın kura çekimi GSO'da yapıldı

Gaziantep'te 19-22 aralık tarihlerinde Ortadoğu Fuar Merkezi'nde gerçekleşecek olan Gaziantep Penye Tekstil Hazır Giyim, Aksesuarları, Kumaş ve Yan Sanayileri Fuarı-Moda Gaziantep'in kura çekimi Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Zeugma, UNESCO Dünya Miras Listesi yolunda

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Kültür ve Turizm Bakanlığı iş birliğinde Zeugma Arkeolojik Sit Alanı'nın UNESCO Dünya Miras Listesi'ne girmesi için yürütülen çalışmalar kapsamında yetki alanlarının sınırının belirlenmesi için masa başı ve saha çalışmaları yapıldı.

Şahinbey Belediyesi yaşlıları unutmuyor

Şahinbey Belediyesi Mimar Sinan Gençlik Merkezi kuaförlük kursu hocaları ve eğitim gören kursiyerler, Gaziantep Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinlerini ziyaret ederek, kuaför hizmeti sundu. Kendilerine yapılan saç bakım hizmetinden dolayı mutluluklarını dile getiren yaşlılar, kursiyerlere teşekkür etti.

Nöbetçi noterlik hizmetlerinde 2 milyon 374 bin işlem yapıldı

Vatandaşların yoğun ilgisini gören 'nöbetçi noterlik' uygulamasında hizmetin başladığı günden bu yana 2 milyon 374 bin 653 işlem yapıldı.

Bak ile Erdoğan, D.T. Şehitkamil Sahnesi ve AGRO Park'ı inceledi

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan ve Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu refakatinde D.T. Şehitkamil Sahnesi ve AGRO Park'ı gezerek inceledi. Başkan Fadıloğlu, projelere ilişkin bilgi paylaşımında bulundu.

Fadıloğlu, öğretmenlerini unutmadı

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilkokul öğretmenleri ve aynı zamanda iki kız kardeş olan Sevim Şengöksel ile Seniha Can Yücel'i evlerinde ziyaret etti. Öğretmenlerine çiçek takdiminde bulunan Başkan Fadıloğlu, öğretmenlerinin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladı.

OSB Yönetimi 24 Kasım'da Öğretmenlerle buluştu

Gaziantep Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama etkinliği düzenlendi.

Gaziantep Kolej Vakfı Öğrencileri Öğretmenlerini Unutmadı

24 Kasım öğretmenler günü etkinlikleri kapsamında Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu öğrencileri tarafından hazırlanan etkinlik öğretmenleri duygulandırdı. Öğrencilerden oluşan koro öğretmen konulu bir birinden güzel parçaları seslendirirken drama gösterileri ayakta alkışlandı.

Yedi Başak İnsani Yardım Derneği'nden Gazze'ye acil yardım

Gazze'de yaşanan insanlık dramına duyarsız kalmayan Yedi Başak İnsani Yardım Derneği, İsrail'in katliamlarına maruz kalan Filistinli mazlumlar için, acil yardım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Buhara Gençlik Kafe hizmete açıldı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Buhara Gençlik Kafe, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak ve Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan'ın katıldığı törenle hizmete açıldı.

Şahinbey Geleneksel Spor Merkezi vatandaşın hizmetinde

Şahinbey Belediyesi tarafından Gaziantep'e kazandırılan Şahinbey Belediyesi Geleneksel Sporlar Merkezi, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile Dünya Etnospor Konfedarasyonu Başkanı Bilal Erdoğan'ın katılımıyla yapılan açılış töreninin ardından vatandaşa hizmet vermeye başladı.

Büyükşehir'den öğretmenlere 24 Kasım'a özel çiçek dağıtımı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kent geneline yayılan okullarda eğitim ve öğretim veren 3 bin öğretmene kasımpatı çiçeği dağıttı.

Şehitkamil Belediyesi Öğretmenler Ortaokulu'nun açılışı yapıldı

Daha önce 2 okul ve 1 yurt inşa ederek Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, inşası tamamlanarak hizmete sunulan Şehitkamil Belediyesi Öğretmenler Ortaokulu'nun resmi açılışını, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde yaptı. Fadıloğlu, 'Öğretmenlerimizin, birebir kendilerinin cebinden koyarak yaptırdıkları okulu açıyoruz, inşallah bu örnek olur' dedi.

Yamlı: 'Çocuklarımız, öğretmenlerimize emanet'

Şehitkamil Belediyesi bünyesinde görev yapan öğretmenler, sabah kahvaltısında bir araya geldi. Programda konuşan Şehitkamil Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı, 'Çocuklarımız, öğretmenlerimize emanet. Hep beraber, birlikte inşallah asıl meselemiz olan eğitim işini belli bir noktaya getireceğiz' dedi.

Tahmazoğlu, Öğretmenler Gününü kutladı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle yayımladığı mesajla tüm öğretmenlerin, Öğretmenler Günü'nü kutladı.

Kılıç'tan 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, 24 Kasım Öğretmenler günü münasebeti ile bir mesaj yayımladı.

Orta Hasarlı Konutların da ağır hasarlı sayılacağına ilişkin genelge yayımlandı

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremde zarar gören 11 ilde uzun zamandır merak konusu olan orta hasarlı konutların akıbeti netleşti. 21.11.2023 tarihinde İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya imzasıyla yayımlanan genelgeye göre, orta hasarlı olduğu tespit edilmiş konutların hepsi ağır hasarlı binalar gibi işlem görecek. Genelgeye göre bunun istisnalarının bulunduğuna dikkat çeken Malatya Barosu Avukatlarından Çağdaş Karaoğlan, konuya açıklık getirdi.

Gaziantep'te 3 Kadın Hırsızlık Anı Güvenlik Kameralarına Yansıdı

Gaziantep'in Hürriyet Mahallesi'nde yaşanan olay, 23 Kasım Perşembe günü saat 14:00 civarında gerçekleşti. Ev sahibinin uzak olduğu bir sırada meydana gelen olayda, üç kadın şahıs, mahallede bulunan bir evin kapısını açarak içeri girdi ve hırsızlık yaptı.

Gaziantep'te Düğün Kana Bulandı 1 Ölü 4 Yaralı

Gaziantep'te iddiaya göre düğünde çıkan kavga sonucunda 1 kişi hayatını kaybetti 4 kişi yaralandı

Toplam 2415 haber.