Gündem

Gündem Haberleri

Büyükşehir, Öğrencilere Spor Malzemesi desteğini sürdürüyor

Spor şehri Gaziantep'te genç ve çocukların spor becerilerini desteklemek ve spora olan ilgiyi arttırmak amacıyla Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) çalışmalarını sürdürüyor. GBB Gençlik Hizmetleri ve Spor Daire Başkanlığı'na bağlı spor tesislerinde eğitim gören ve branşlarında başarılı öğrencilere başkanlıkça setleri dağıtılmaya devam ediyor. Bugün yapılan dağıtımlarda bin 200 öğrenciye daha spor setleri teslim edildi.

Büyükşehir ev sahipliğinde Refik Anadol'un 'Rumı Dreams' sergisi kapılarını açıyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde Refik Anadol'un projesi 'Rumi Dreams' 20 Aralık-31 Ocak 2024 tarihleri arasında Gazi şehirde olacak.

TMMOB Peyzaj Mimarları Odası'ndan AGRO Park'a ödül

Şehitkamil Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan AGRO Park, 14. Ulusal Peyzaj Mimarlığı Ödülleri töreninde Kamu Tarafından Gerçekleştirilen Peyzaj Tasarımında Sürdürülebilir Uygulamalar ve Projeler Ödülü'ne layık görüldü.

Şehitkamil'deki Ortaokullar kıyasıya yarıştı

Şehitkamil Belediyesi, Şehitkamil Kaymakamlığı ve Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde organize edilen Ortaokullar Arası Bilgi Yarışması'nın ilk tur etabında 90 ortaokuldan 360 öğrenci, finallere kalmak için kıyasıya mücadele etti.

Şahin yağmurda evleri zarar gören vatandaşları ziyaret etti

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz gün 3 saatte metrekareye 70 kilogram yağmurun düşmesi sonucunda evleri zarar gören ailelere yönelik beyaz eşya, halı ve battaniye yardımını sürdürürken, Başkan Fatma Şahin destek verilen aileleri evlerinde ziyaret etti, ihtiyaçlar ve talepler konusunda bilgi aldı.

GTB akademiden girişimcilik eğitimi

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Akademi tarafından, hangi fikirlerin girişime dönüşebileceği ve izlenmesi gereken yol haritaları hakkında 'Girişimcilik Eğitimi' düzenlendi.

Gaziantep Şehitkamil İlçesi'nde Yıkım Çalışması: Gazi Ali Düşün Caddesi Trafik Kapanacak

Gaziantep Şehitkamil ilçesi Fatih Mahallesi'nde bulunan ağır hasarlı bir binanın yıkım çalışmaları sebebiyle Gazi Ali Düşün Caddesi, 11-15 Aralık tarihleri arasında trafiğe kapalı olacak.

GASKİ'den Su Kesintisi Uyarısı: 60 Mahallede Su Kesintisi Yaşanacak!

Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi (GASKİ), ana şebeke hattında meydana gelen arıza sebebiyle yaklaşık 60 mahallede su kesintisi yaşanacağını duyurdu. Saat 16.00'a kadar sürebilecek olan su kesintisinin ardından vatandaşlara su verileceği açıklandı.

Fadıloğlu'na 'Teşekkür Plaketi'

Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nu makamında ziyaret etti. Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe, Başkan Rıdvan Fadıloğlu'na, milli eğitime sağladığı desteklerin yanı sıra geçtiğimiz günlerde resmi açılışı yapılan Şehitkamil Belediyesi Öğretmenler Ortaokulu için 'Teşekkür Plaketi' takdim etti.

Fadıloğlu: '7 farklı ilden 296 sporcuyu misafir ettik'

Şehitkamil Belediyesi ve Altınordu Futbol Kulübü iş birliği ile düzenlenen Bölgesel Futbol Şenliği'nde, 7 farklı ilden 296 futbolcu yeteneklerini sergiledi. Yeşil sahada küçük kramponların büyük heyecanına sahne olan organizasyonda, kulüplerin scout ekipleri titiz bir tarama yaptılar.

Gaziantep'te Planlı Elektrik Kesintisi Uygulanacak Mahalleler ve Saatler Açıklandı

Gaziantep'in farklı bölgelerinde 11 Aralık 2023 tarihinde planlanan elektrik kesintisi nedeniyle belirli mahallelerde elektrik tedariki kesintiye uğrayacak. Bakım ve iyileştirme çalışmaları kapsamında gerçekleştirilecek olan kesintiler, şu mahallelerde ve saatlerde yapılacak:

Gaziantep'te yoğun yağışın sebep olduğu olumsuzluklar giderildi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ekipleri, gece yoğun yağışların olumsuz sonuçlara yol açmaması için sabaha kadar çalışarak, yaşanan olumsuzların etkisini büyük ölçüde giderdi. Başta GASKİ olmak üzere, Fen İşleri Dairesi, Gaziantep İtfaiyesi ve Kent Estetiği Dairesi ekipleri gece saat 2.30'da yağıştan kaynaklı sorunları çözüme kavuşturdu.

Cumhuriyetimizin 100. Yılı 3. Gaziantep Karması Resim Sergisi

SANKO Sanat Galerisi'nde 1 Aralık 2023'te açılan 'Cumhuriyetimizin 100'üncü Yılı 3. Gaziantep Karması Resim Sergisi' devam ediyor.

Evlilik Okulu'nda eğitim gören 196 çift daha sertifikasını aldı

Şahinbey Belediyesi'nin en önemli projelerinden olan Evlilik Okulu Projesinde eğitim gören 196 çift daha Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun ellerinden sertifikalarını aldı.

Bilinçli Anneler, Sağlıklı Yarınlar Projesi

SANKO Üniversitesi Hastanesi ve İl Sağlık Müdürlüğü iş birliği ile 15-49 yaş grubu arasındaki kadınlara yönelik 'Bilinçli Anneler, Sağlıklı Yarınlar Projesi' kapsamında depremden etkilenen Gaziantep'in Nurdağı İlçesinde anne ve anne adaylarına yönelik iki gün süren eğitim programı düzenledi.

Altyapıda 13 farklı takıma dev yatırım

Şehitkamil Belediyesi, altyapılara yönelik çalışmalarıyla Türk basketboluna sporcu yetiştirmek için önemli bir kaynak sağlıyor.

BM'den Gaziantep'te anlamlı etkinlik

Gaziantep'te Birleşmiş Milletler (BM) Türkiye Temsilciliği, BM Uluslararası Göç Kuruluşu (IOM), BM Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF), BM Nüfus Fonu (UNFPA) ve BM Kadın Birimi UN Women tarafından düzenlenen bir panelde, engelli kadın ve kız çocuklarının deprem sonrası karşılaştıkları sorunlar ve şiddet riskleri ele alındı.

Gazi ve şehit aileleri depremzede öğrenci ve öğretmenleriyle buluştu

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Gaziantep Şube Başkanı Gülay Bozan ve Yönetim Kurulu Üyeleri depremde anne veya babasını kaybeden Atalar İlkokulu öğrenci ve öğretmenleriyle yemekte buluştu.

35. GAFSHOES Fuarı Büyük ilgi ile gerçekleştirildi

35. Uluslararası Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve Yan Sanayi Fuarı'nı (GAFSHOES) 20 binin üzerinde kişi ziyaret etti.

Toplam 2415 haber.