Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Gelecek Partisi’nde istifa şoku

Gelecek Parti Gaziantep İl Başkanı Bekir Öztekin tarafından Şahinbey ilçe Başkanı Yaşar Yapar'ın görevden alındığının açıklanmasının ardından, Yaşar Yapar ve ilçe yönetim kurulu üyeleri Öztekin'e tepki göstererek partiden istifa ettiklerini duyurdu.

En yüksek bütçe eğitim ve sağlığa

Ak Parti Gaziantep Milletvekili ve TBMM Plan Bütçe Komisyonu Sözcüsü Nejat Koçer, devam eden 2022 yılı için devam eden görüşmelerde bütçe teklifinde en çok payın eğitim ve sağlığa yarıldığını söyledi.

Fahrettin Altun’un evinin fotoğraflandığı olayla ilgili Canan Kaftancıoğlu hakim karşısına çıktı

İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un evinin fotoğraflarının izinsiz çekilmesine ilişkin 'suç işlemeye tahrik' ile 'suçu ve suçluyu övme' suçlarından 10 buçuk yıla kadar hapsi istenen CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakim karşısına çıktı.

İçişleri Bakanı Soylu 81 ilden gelen muhtarlarla Anıtkabir’i ziyaret etti

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 81 ilden gelen muhtarlarla '19 Ekim Muhtarlar' günü nedeniyle Anıtkabir'i ziyaret etti.

İYİ Parti’de istifa şoku

İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Oğuz Hocaoğlu, İYİ Parti Gaziantep Milletvekili İmam Hüseyin Filiz'i sert sözlerle eleştirerek istifa ettiğini resmen duyurdu.

İYİ Parti İl başkanı istifa etti

İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Oğuz Hocaoğlu istifa etti.

Binali Yıldırım, kendisine “Ne iş yapıyorsun?” diye soran anaokulu öğrencisine “İş arıyorum” cevabını verdi

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Bahçelievler'de faaliyet gösteren ve down sendromlu bireylerin görev aldığı Sempati Sosyal Tesisi'ni ziyaret etti. Bahçelievler Belediyesi Anaokulu'nu da gezen Yıldırım, öğrencilerin 'ne iş yapıyorsunuz?' sorusuna 'iş arıyorum' cevabını verdi.

HDP, İsveç heyeti ile Öcalan’ın fotoğrafı altında görüştü

İsveç'ten bir heyet, HDP Erbil Temsilciliği'ni ziyaret etti. HDP, İsveç heyetini bölücü terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın fotoğrafı altında ağırladı.

Belediye Başkanı Fatma Şahin maaşını afet bölgelerine bağışladı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, farklı illerde yaşanan yangın ve sel afetleri nedeniyle başlatılan yardım kampanyasına kendi adına 1 maaşını bağışlayacağını açıkladı.

Azerbaycan Türkiye’ye 200 kişilik ek destek gönderecek

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı telefonla arayarak Türkiye'nin orman yangınlarıyla mücadelesine destek için 200 kişilik itfaiye ekibinin daha gönderileceğini söyledi.

Bakanlıktan sosyal medya fenomenine suç duyurusu

Tarım ve Orman Bakanlığı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla tepki toplayan sosyal medya fenomeni hakkında suç duyurusunda bulundu.

YAŞ kararları açıklandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplanan Yüksek Askeri Şura (YAŞ) toplantısında alınan kararlar açıklandı. Kararlara göre, 17 general ve amiral bir üst rütbeye, 56 albay ise general ve amiralliğe yükseltildi. Ayrıca 44 general ve amiralin görev süreleri 1 yıl, 320 albayın görev süreleri ise 2 yıl süre ile uzatıldı.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, orman yangınlarıyla ilgili konuştu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Öze Dönüş Platformu temmuz ayı toplantısında orman yangınları hakkında açıklamada bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Orman yangınlarından etkilenen bölgelerimizi 'Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi' ilan etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Orman yangınlarından etkilenen bölgelerimizi 'Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi' ilan ettik. Milletimizin yaralarını sarmak, zararını karşılamak, imkanlarını öncekinden de iyi hale getirmek için gereken tüm adımları atmaya devam edeceğiz dedi.

Bakan Dönmez, Meksikalı mevkidaşı Garcia ve heyetiyle bir araya geldi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Meksika Enerji Bakanı Norma Rocio Nahle Garcia ve beraberindeki heyetle bir araya geldi.

Vali Gül uyardı, Şahin sitem etti

Gaziantep Valisi Davut Gül, il koordinasyon toplantısında yaptığı konuşmada tüm kurumları yapılacak ihalelerle ilgili uyardı.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar Gaziantep’te

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, bir dizi temasta bulunmak ve sınır hattında inceleme yapmak üzere Gaziantep'e geldi.

HDP’den Millet İttifakına sert tepki, çözüm sürecine yeşil ışık

Bir dizi ziyaret için Gaziantep'e gelen Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çözüm süreci ile ilgili açıklamalarına yeşil ışık yakarken, Millet İttifakıyla ilgili sert açıklamalar yaptı.

Fatma Şahin’in amca acısı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatma Şahin'in tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden 92 yaşındaki amcası Ahmet Kıymık'ın cenazesi defnedildi.

Toplam 844 haber.