Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

MHP’nin Tabipler Birliği tepkisi

MHP Gaziantep Milletvekili Uzman Dr. Ali Muhittin Taşdoğan, Türk Tabipler Birliği'nin kapatılmasının ülkeye yararlı olacağını söyledi.

Milletvekili Taşdoğan Antep fıstığı ve üzüm üreticilerin sorunlarına dikkat çekti

Gaziantep (İHA) – MHP Gaziantep Milletvekili Uzman Dr. Ali Muhittin Taşdoğan, Antep fıstığı ve Kilis karası üzüm üreticilerinin sorunlarını ve çözüm önerilerini yaptığı açıklama ile dile getirdi.

Erdoğan'ın müjdesi sonrası Fahrettin Altun'dan açıklama

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cuma günü vereceği müjdeli haber üzerinden bir takım spekülasyonlar yapıldığını belirtti.

MHP Oğuzeli kongresi yapıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep Teşkilatında ilk ilçe kongresi Oğuzeli'nde yapıldı. Tek listeyle gerçekleştirilen genel kurulda mevcut başkan Muharrem Özsert yeniden başkanlığa seçildi.

MHP Gaziantep İl Teşkilatında kongre heyecanı başlıyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep İl Teşkilatında kongre heyecanı 15 Ağustos'ta başlıyor. 15-23 Ağustos tarihleri arasında ilçe kongreleri tamamlanacak.

Deva Partisi Gaziantep il yönetim listesini Valiliğe sundu

Deva Partisi Gaziantep İl Başkanlığı yönetim kurulu listesini bugün Gaziantep Valiliğine sundu

Bakan Soylu’dan Avrupa’ya Yunanistan çağrısı: uyarmaya ve had bildirmeye davet ediyorum

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Yunanistan'ın göçmenlere yönelik saldırgan tavrını eleştirerek, Özellikle insan hakları konusunda mangalda kül bırakmayan Avrupa'ya Yunanistan'ı yaptıkları konusunda uyarmaya ve had bildirmeye davet ediyorum dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “İstanbul’un Türk toprağı kimliğini sindirmekte zorlananlar bulunduğuna bir kez daha şahitlik ettik”

MİT'in İstanbul Bölge Başkanlığı açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'ni ibadete açma sürecinde, İstanbul'un 1453'ten beri süren Türk toprağı kimliğini sindirmekte zorlananlar bulunduğuna bir kez daha şahitlik ettik' dedi.

CHP'ten Sermet Atay'a cevap geldi

MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay'ın yapmış olduğu eleştirilere CHP Gaziantep İl Başkanlığından cevap geldi

HDP’li Tuma Çelik partisinden istifa etti, tecavüz skandalı ortaya çıktı

HDP Mardin Milletvekili Tuma Çelik'in seçim çalışmaları sırasında düzenlenen dernek toplantısına katılan bir kadına tecavüz ettiği ortaya çıktı. Mardin Cumhuriyet Başsavcılığı, Çelik'in dokunulmazlığının kaldırılmasını öngören dosyayı TBMM'ye gönderdi.

Gaziantep Milletvekili'nden CHP’ye terör tepkisi

MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, Gaziantep'te yapılan PKK/KCK operasyonunda HDP'lilerle birlikte CHP'li belediye meclis üyelerinin de gözaltına alınması nedeniyle yaptığı açıklamada, CHP Terör örgütleri ve suç şebekeleri tarafından adeta ele geçirilmiştir dedi.

AK Parti İslahiye İlçe Başkanlığı’nda kongre

Gaziantep'in İslahiye İlçesinde yapılacak olan kongrede AK Parti ilçe başkanlığına aday olduğunu belirten Ali Göl, AK Parti tabanı ve milli görüş geleneğinden geldiğini belirterek, yapılacak olan ilçe başkanlığı seçiminde bende ben de varım dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ayasofya kararını imzaladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ayasofya Camii'nin Diyanet İşleri Başkanlığına devredilerek ibadete açılmasını sağlayan kararı imzaladı.

CHP Gaziantep'te İhraç

CHP Araban İlçe Başkanı Mustafa Kayacı, Belediye Başkan Yardımcısı ve Meclis üyesi Yusuf Uğur'un partiden ihraç edilmesi talebiyle İl Disiplin sevk etti

Başkan Doğru Araban’da kurban kesilerek karşılandı

CHP'den istifa ederek AK Parti'ye geçiş yapan Araban ilçesi Belediye Başkanı Hasan Doğru, AK Parti Araban İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Mustafa Şentop yeniden TBMM Başkanı seçildi

TBMM Genel Kurulu'nda yapılan seçimle Mustafa Şentop yeniden TBMM Başkanı seçildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Türkiye’yi 3 kıtanın sağlık merkezi yapma hedefimizde kararlıyız”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi Açılış Töreninde yaptığı konuşmada, 'Korona virüsle örnek mücadelemiz sağlık turizminde Türkiye'nin önünde yeni bir fırsat penceresi açmıştır. Türkiye'yi 3 kıtanın sağlık merkezi yapma hedefimizde kararlıyız' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni dönemin parlayacak yıldızı olarak Türkiye gösteriliyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, video konferansla katıldığı Konya Ovası Sulaması 1. 2. ve 3. Kısım Sulamaları Hizmete Alma Töreni'nde yaptığı konuşmada, 'Yeni dönemin parlayacak yıldızı olarak Türkiye gösteriliyor. Konya bu potansiyeli süratle hayata geçirerek diğer şehirlerimize örnek olmalıdır' dedi.

Akar: "Terör koridoruna izin vermeyeceğiz"

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Barış Pınarı Harekatı'na ilişkin "Tüm komşularımızın toprak bütünlüğüne saygılıyız fakat 911 kilometrelik sınırlarımızda bir terör koridoru oluşturulmasına da izin vermeyeceğiz! Burada terör örgütlerinin varlığını kabul etmiyoruz." dedi.

Toplam 840 haber.