Ekonomi

Ekonomi Haberleri

Gaziantep hal fiyatları

Gaziantep Hal Müdürlüğü Fiyat Listesi (30 Ocak 2023)

SGK ve vergi borcu olanlara yapılandırma müjdesi

Gaziantep'te Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan yapılan açıklamada 31 Aralık 2022 tarihine kadar yapılan askerlik, doğum yurt dışı borçlanma talepleri gibi işlemlerinin bitirildiğini, vatandaşların tebligatı beklemeden bankalardan, internet bankacılığından veya mobil bankacılıktan ödemelerini yapabilecekleri duyuruldu.

Ulusal meslek standartları ve ulusal yeterlilikler GTO'da konuşuldu

GTO Mesleki Yeterlilik Merkezi (GTO MYM), VOC-Test Projesi III Hibe Programı oluşumunda hayata geçirdiği 'GTO VOC-Test Merkezi' projesi için Meslek Standartları ve Ulusal Yeterlilikler semineri ve proje kapanış toplantısı düzenledi.

Şahinbey'de yem dağıtımı sürüyor

Gaziantep'in Şahinbey ilçesi Yeşilkent Mahallesi'nde başlatılan 7 bin tonluk yem dağıtımı ilçe kırsalındaki mahallerle devam ediyor.

BOTAŞ, büyük sanayi kuruluşları tarafından kullanılan doğal gaza indirim yaptı

Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş Genel Müdürlüğü (BOTAŞ), 1 Şubat'tan itibaren geçerli olmak üzere büyük sanayi kuruluşları tarafından kullanılan doğal gazın toptan satış fiyatında yüzde 13,30 ile yüzde 17,22 oranlarında indirim yaptı.

Gaziantep hal fiyatları

Gaziantep Hal Müdürlüğü Fiyat Listesi (26 Ocak 2023)

Sanayide kullanılan elektrikte yüzde 12 indirim bekleniyor

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, 'Serbest piyasada satılan elektrik fiyatı üzerinden elektrik tüketimi yapan özellikle sanayi kuruluşlarında elektriğin bedelinin şubattan itibaren yüzde 12 düzeyinde düşmesini bekliyoruz' dedi.

Kadooğlu uluslararası nakliyecileri dinledi

Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Celal Kadooğlu ve yönetim kurulu üyeleri Uluslararası Nakliyeciler Derneği üyelerinin sorunlarını dinledi. Sürdürülebilir ihracatın gerçekleştirilmesi için nakliyecilerin sorunlarının acilen çözülmesi gerektiğini ifade eden Başkan Celal Kadooğlu 'İhracatın yükünü nakliyecilerimiz çekiyor. Sorunlarını çözümü için üzerimize düşenleri yapacağız' dedi.

GTO'da yılın ilk meclis toplantısı yapıldı

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) meclisi 2023 yılının ilk meclis toplantısını Meclis Başkanı M. Hilmi Teymur başkanlığında, Yönetim Kurulu, Meclis ve Disiplin Kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Döviz kurları güne nasıl başladı ?

Dolar 18,8060 liradan, euro ise 20,5380 liradan güne başladı.

Genç girişimcileri Mert Başaran ile buluşturdu

Gaziantep Ticaret Odasının (GTO) koordinatörlüğünü yürüttüğü Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Gaziantep Genç Girişimciler Kurulu (TOBB Gaziantep GGK), 'Küçük İşler Büyük Özgürlükler' kitabının yazarı, ünlü Yatırım Danışmanı Mert Başaran'ı genç girişimcilerle buluşturdu.

Deniz yosunlarından ambalaj üretildi

SANKO Holding'in ambalaj sektöründeki şirketi Süper Film Ambalaj Sanayi ve Ticaret AŞ'nin Ar-Ge çalışmaları sonucu karada yetiştirilen deniz yosunlarından geliştirdiği SUPEX 2011 ALG BOPP filmi (çift yönlü gerdirilmiş polipropilen film) uluslararası alanda ödül aldı. Üretilen ambalaj ilepetrol ve fosil kaynaklarına bağımlılık azalırken geri dönüşüm de sağlanıyor

Gaziantep hal fiyatları

Gaziantep Hal Müdürlüğü Fiyat Listesi (24 Ocak 2023)

GTB'de yılın ilk meclis toplantısı

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) 2023 yılı ilk Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Ahmet Tiryakioğlu başkanlığında, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı, Meclis ve Disiplin Kurulu Üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Emekli maaş zammı ve ek gösterge farkları ödenme tarihi belli oldu

Emekli maaş zammı ve ek gösterge farkları, 27 Ocak Cuma günü ödenmeye başlanacak.

Borsa günü düşüşle tamamladı

Borsa, günü yüzde 1,56'lık düşüşle tamamladı.

Gaziantep hal fiyatları

Gaziantep Hal Müdürlüğü Fiyat Listesi (23 Ocak 2023)

Lisanssız elektrik üreticileri haksız rekabetin giderilmesini istiyor

Lisanssız elektrik üreticileri fahiş dağıtım bedelinden kaynaklı haksız rekabetin giderilmesini istiyor.

"İlk Evim, İlk İş Yerim" projesinde 64 ilin kuraları tamamlandı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığınca hayata geçirilen İlk Evim, İlk İş Yerim projesinde 64 ilde kura çekimi tamamlandı.

Toplam 1962 haber.