Ekonomi

Ekonomi Haberleri

GTO'da yılın son meclis toplantısı yapıldı

Gaziantep Ticaret Odasının (GTO) aralık ayı olağan meclis toplantısı Meclis Başkanı M. Hilmi Teymur başkanlığında, Yönetim Kurulu, Meclis ve Disiplin Kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Sanko Holding değerli yıllar plaket töreni

SANKO Holding'in kuruma uzun yıllar emek veren çalışanlarına özel olarak düzenlediği geleneksel 'Değerli Yıllar Plaket Töreni'nde 10-15-20-25-30 ve 35'inci yılını dolduran yaklaşık 1200 kişiye Gaziantep, İstanbul, Adıyaman, Bartın'da düzenlenen törenlerle plaketleri verildi.

Gaziantep'in yıldızları ödül töreni

AJK Tekstil markası Kutnia, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından düzenlenen Gaziantep'in Yıldızları Ödül Töreninde ödüle değer görüldü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan EYT’yi açıkladı, vatandaşlar sıraya girdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesinin yürürlüğe gireceğini açıklamasının ardından, vatandaşlar emekli olabilmek için kuyruk oluşturdu.

Bakan Yanık: "3 milyon hanemize 3,8 milyar lira tutarında ödeme yapacağız"

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Türkiye Aile Destek Programı çerçevesinde 3 milyon haneye 2,9 milyar lira, Çocuk Desteği Bileşeni çerçevesinde 2,2 milyon haneye 919 milyon lira olmak üzere toplam 3 milyon haneye 3,8 milyar lira tutarında ödeme yapacaklarını açıkladı.

Yeni asgari ücret kararı Resmi Gazete’de yayımlandı

Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun asgari ücretin 2023 yılı için brüt 10 bin 8 lira, net 8 bin 506 lira 80 kuruş olarak belirlenmesine ilişkin karar, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Öğrencilere sermaye piyasalarında trendler ve kariyer planlaması anlatıldı

Gaziantep Üniversitesinde (GAÜN) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü tarafından hazırlanan 'Sermaye Piyasalarında Trendler ve Kariyer' paneli gerçekleştirildi.

'Gaziantep'te 13 bin gencin yaşamına dokunuldu

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde imzalanan 3'lü protokolle 2014 yılında başlatılan 'Her Zaman Birlikte projesiyle bugüne kadar dezavantajlı bölgelerdeki 13 bin öğrencinin yaşamına dokunuldu.

GTB ve GİZ'den istihdam olanağı sağlayan kariyer projesi

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) ve Alman Uluslararası İş Birliği Kurumu (GİZ) iş birliğiyle, Alman Federal Ekonomik İş Birliği ve Kalkınma Bakanlığı (BMZ) tarafından finanse edilen, PEP-Ekonomik Fırsatların Desteklenmesi Programı oluşumunda, 'Mesleki Eğitimler ve Tarımsal Gıda Sanayinin Yeşil Dönüşümü ile İstihdamın Desteklenmesi' projesi gerçekleştirilecek.

Kadooğlu yağa ödül yağdı

Sektörel liderliğini sürdüren Kadooğlu Yağ 2022 yılı içerisinde birçok kurum ve kuruluş tarafından ödüllendirilirken, 2022'nin bitmesine sayılı günler kala GAİB tarafından düzenlenen İhracatın Yıldızları Ödül Töreni'nde İhracatın Yıldızı Ödülü'nün ardından Gaziantep Sanayi Odası tarafından düzenlenen Gaziantep'in Yıldızları Ödül Töreni 2022'de de Gaziantep'in Yıldızı ödülünü aldı.

Gaziantep'in yıldızları ödül töreni

SANKO Holding şirketleri, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından düzenlenen Gaziantep'in Yıldızları Ödül Töreninde dört ödül aldı.

Poşete market 38,5, vatandaş 25 kuruş ödeyecek

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararına göre marketlerin piyasaya süreceği her poşet karşılığında devlete ödeyeceği tutar 38,5, vatandaşın ise 25 kuruş olarak belirlendi.

'2022 Gaziantep'in Yıldızları' ödül töreni

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından düzenlenen Gaziantep'in Yıldızları-2022 Ödül Töreni'nde 73 firma ve kuruma ödül verildi.

Hisarcıklıoğlu GTO'da meclis üyeleriyle buluştu

Bir dizi program ve açılış töreni için Gaziantep'te bulunan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Gaziantep Ticaret Odasını (GTO) da ziyaret ederek Meclis ve Disiplin Kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Oğuzeli Biyogaz Tesisi karbon finansmanından yararlanacak

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Oğuzeli Biyogaz Tesisi'nde sağlanan sera gazı emisyon azaltımının Global Carbon Council (GCC) sertifikalandırılması süreci başladı.

Hisarcıklıoğlu'ndan GTB'ye ziyaret

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Gaziantep Ticaret Borsası'na (GTB) hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gram altında yeni yıl beklentisi ‘yavaş yükseliş’

Yılı yaklaşık 1100 TL bandında tamamlaması beklenen gram altında, 2023 yılında beklenti yükseliş yönünde. Gram altının yeni yılda ani hareket yapmadan yavaş ama istikrarlı bir şekilde yükseleceği tahmin ediliyor.

2/B ve Hazine’ye ait tarım arazilerinin hak sahiplerine satışına ilişkin başvurular için son tarih 31 Aralık

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 2/B ve tarım arazileri satışında başvuruların 31 Aralık tarihinde sona ereceğini hatırlattı. Bakanlıktan yapılan açıklamada, vatandaşların herhangi bir hak kaybı yaşamaması için başvuru ve ödemelerini yapmaları çağrısında bulunuldu.

Altunkaya'nın çifte ödül gururu

Altunkaya Şirketler Grubu firmaları arasında yer alan Altunkaya İnş. Nak. Gıda Tic. A.Ş. ve Lidersen firmalarına, Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) tarafından düzenlenen törenle, İhracatın Yıldızı ödülü verildi.

Toplam 1961 haber.