Gündem

Gündem Haberleri

Koçer'den '10 Kasım' mesajı

GAGİAD Başkanı Koçer, Kurucu liderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün anısına ve bizlere miras bıraktığı muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkma ülküsüne her zaman bağlıyız ifadelerini kullandı.

GAHİB Başkanı Kaplan'dan 10 Kasım mesajı

Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği Başkanı Zeynal Abidin Kaplan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 85. ölüm yıldönümü nedeniyle yayımladığı anma mesajında, 'Cumhuriyetimizin kurucusu ve Kurtuluş Savaşı'mızın lideri Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete irtihalinin 85'inci yılında, sonsuz saygı, şükran ve rahmetle anıyoruz' dedi.

Çıkmaz'dan 10 Kasım mesajı

Güneydoğu Anadolu Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Mehmet Çıkmaz, 10 Kasım Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 85. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Şimşek'ten 10 Kasım mesajı

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek, Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 85. yıl dönümü nedeniyle bir anma mesajı yayımladı.

Kadooğlu'ndan 10 Kasım mesajı

Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadooğlu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 85. yıl dönümü nedeniyle bir anma mesajı yayımladı.

GSO Başkanı Ünverdi'den 10 Kasım mesajı

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, 'Ömrünü milletine adamış, asırlık Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete irtihalinin 85. yıl dönümünde saygı, rahmet ve minnetle anıyorum' dedi.

Şehitkamil'de 27. orman için hazırlıklar tamamlandı

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 'Her Bahar Bir Orman Bi' Dünya Yeşil' projesi çerçevesinde 27. Etap Şehitkamil Ormanı'nı Humanız Mahallesi'nde oluşturacaklarını söyledi. Başkan Fadıloğlu, toplam 123 bin 950 metrekare alan üzerine kurulacak 27. Etap Şehitkamil Ormanı'na fidan dikimi için tüm Gazianteplileri davet etti.

Tahmazoğlu depremzede öğrencileri ecdatla buluşturdu

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Nurdağı ve İslhiye'de depremden etkilenen öğrencileri Yamaçtepe Bilim Kampında ağırladıktan sonra Çanakkale'de ecdatla buluşturdu.

Başkan Fadıloğlu, lösemi hastası Hatice ile bir araya geldi

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla lösemi hastası Hatice Yeşilbağ ile bir araya gelerek 'geçmiş olsun' dileklerini illetti. Hatice ile yakından ilgilenen Başkan Fadıloğlu, kendisine çeşitli hediyeler verdi.

Büyükşehir'de 535 öğrenciye staj imkanı sağlandı

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi'nin Ulusal Staj Programı çerçevesinde Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) 2023 yılında üniversitelerin farklı bölümlerinden 535 öğrenciye staj imkanı sunarak kurumlar arasında bölgede birinci, Türkiye genelinde ise ilk 5'te yer aldı.

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü mesajı

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 85'inci yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

10 Kasım Atatürk'ü anma günü mesajı

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 85'inci yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

10 Kasım Atatürk'ü anma günü mesajı

SANKO Üniversitesi Hastanesi Genel Müdürü Dr. Sermet Kileci, Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 85'inci yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Gaziantep'te Öğretmenler Günü'ne özel E-spor turnuvaları başlıyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, gençlerin sanal yeteneklerini keşfetmelerine ve geliştirmelerine imkan sağladığı E-Spor Merkezi'nde 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel öğretmenler arası turnuva gerçekleştirecek. Turnuva için başvurular başladı.

Bakan Göktaş'tan büyükşehir belediyesi projelerini tam not

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, toplumun en temel yapı taşı olan aile kurumunu daha sağlam temeller üzerine inşa etmek amacıyla hizmete hazır hale getirilen Gaziantep Aile Akademisi'ni ve Türkiye'de bir ilk niteliği taşıyan Gaziantep Engelsiz Yaşam Merkezi'ni yerinde gördü.

Gaziantep'te yarın birçok bölgede elektrik kesintisi olacak

Gaziantep'te yarın (07 Kasım Salı) uygulanacak elektrik kesintisi programı

Fatma Şahin, en başarılı ikinci büyükşehir belediye başkanı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, bir araştırma şirketinin Türkiye'deki en başarılı büyükşehir belediye başkanları araştırmasında yüzde 58.4'lük beğenilme oranıyla ikinci oldu.

Şehitkamil'den dar gelirli ailelere yakacak yardımı

Şehitkamil Belediyesi, dar gelirli ailelerin kış aylarında yakacaklarını temin etme noktasında uyguladığı örnek çalışmayı sürdürüyor. Şehitkamil ilçesi sınırları içinde yer alan yeşillik alanlar, yol kenarları, park ve bahçelerde budaması yapılan ağaçlardan elde edilen odunların dağıtımı yapıldı.

Bakan Göktaş: 'Aile ve Gençlik Bankası pilot proje olarak deprem bölgesindeki illerden başlayacak'

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, AÇEV Gaziantep Nurdağı Çocuk ve Aile Merkezi açılışına katıldı. Açılışta konuşan Bakan Göktaş, 'Aile ve Gençlik Bankası pilot proje olarak deprem bölgesindeki illerden başlayacak' derken, Gazze'de kimsesiz kalan çocukları geçici olarak himaye etme yönünde çalışmalar yaptıklarını da açıkladı.

Toplam 2401 haber.