Gündem

Gündem Haberleri

Şehitkamil'de ortaokul ve lise öğrencilerine ücretsiz deneme sınavı imkanı

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 8. ve 12. sınıf öğrencileri için ücretsiz deneme sınavı yapılmasına yönelik protokolü imzaladı. Başkan Fadıloğlu, 'Şehitkamil Belediyesi olarak eğitimin her noktasına destek olmaya tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte gayret gösteriyoruz. Amacımız daha nitelikli bireylerin yetişmesi' dedi.

Şiddetli geçimsizlikte blokaja dikkat

Biyoenerjist ve Aile Koçu Ebru Yazıcı, şiddetli geçimsizlik ve ilişki problemlerinin temelinde bireyin enerji bedenindeki blokaj olabileceğini söyledi.

Kasım ayında yarışma sırası öğretmenlerde

Şehitkamil Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında 6 farklı branşta düzenlediği geleneksel spor etkinliklerinde 600'ün üzerinde öğretmeni spor alanlarında misafir ediyor. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, renkli anların yaşandığı organizasyonlarda öğretmenleri yalnız bırakmıyor.

Şehitkamil'deki öğrencilerin hesabına nakdi destek yatırıldı

Şehitkamil Belediyesi tarafından mesleki ve teknik liselerde eğitim gören tüm 9. ve 10. sınıf öğrencilerine toplamda 4 bin TL nakdi destek verilecek. İlk taksit olan 2 bin TL'nin hesaplara yatırıldığı bilgisini paylaşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 'Meslek liselerini çok önemsiyoruz. Geçen sene başlatmış olduğumuz bir faaliyetle öğrencilerimize çam sakızı çoban armağanı destek verebilmek adına geçen sene 9. sınıftan başladık. Bu sene 10. sınıfları dahil ettik' dedi.

SANKO Üniversitesi'nde Atatürk'ü anma töreni düzenlendi

Cumhuriyetin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 85'inci yılında SANKO Üniversitesi'nde düzenlenen törenle anıldı. Tıp Fakültesi Fizyoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Lütfi Çakar, '10 Kasım Ata'mızı kaybettiğimiz gün değildir. Fikirlerine daha sıkı bağlandığımız gündür' dedi.

GAİB, vefatının 85. yıl dönümünde Atatürk'ü andı

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri, ebediyete intikal edişinin 85. yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü andı.

Atatürk, Gaziantep Kolej Vakfı'nda özlem ve sevgiyle anıldı

Atatürk'ün ebediyete intikalinin 85. yılında bütün Türkiye'de olduğu gibi Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları'nda da düzenlenen anma etkinliklerinde hüzün hakimdi. GKV Özel Okulları öğrencileri tarafından hazırlanan oratoryo ve drama etkinliklerinin yanı sıra miniklerin özel gösterileri dikkat çekerken Atatürk'ün yaşamının anlatıldığı belgesel büyük ilgi gördü.

Gaziantep Büyükşehir 'Troy' karta geçiyor

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, İsrail'e destek veren global ödeme sistemlerini terk ederek 'Troy' olarak bilinen Türkiye Ödeme Sistemi'ne geçeceklerini açıkladı.

Çocuklar, gelecekteki mesleklerine Gaziantep Büyükşehir'le karar veriyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı çocuk kütüphanelerinde çocukları geleceğe hazırlamak için çeşitli meslek kollarının tanıtımı yapılıyor.

Ulu önder Atatürk ANKA'da anıldı

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 85'inci yıldönümünde Gaziantep Özel ANKA Hastanesi'nde de saygı, minnet ve özlemle anıldı.

Deprem bölgesinde yeni GASMEK binaları hizmete açıldı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından 6 Şubat depremlerinden etkilenen Nurdağı ve İslahiye ilçelerindeki Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları'nın (GASMEK) yeni hizmet binalarının açılışı yapıldı.

ABB Genel Başkanı Zor'dan 10 Kasım mesajı

Anadolu Basın Birliği Genel Başkanı Halil Zor, 'Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 85. ölüm yıl dönümünde bir kez daha özlem ve saygıyla anıyoruz. Onun mirasını aydınlık yarınlara taşımak için Anadolu basını üzerine düşen vazifenin farkındadır' dedi.

Şahin: 'Antep, emanetinin kıymeti ve sorumluluğunun farkındadır'

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 85'inci yıl dönümü dolaysıyla mesaj yayımladı.

Tahmazoğlu: 'Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygıyla anıyoruz'

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 85. Yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımlayarak, Türk milletinin büyük önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 85. yıldönümünde rahmet ve minnetle anıyorum dedi.

Yıldırım ve Teymur'dan 10 Kasım mesajı

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı M. Tuncay Yıldırım ve Meclis Başkanı M. Hilmi Teymur, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Tiryakioğlu ve Akıncı'dan 10 Kasım Atatürk'ü anma mesajı

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Meclis Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 85. yıl dönümü dolayısıyla anma mesajı yayımladı.

Şehitkamil'in 27. Ormanına can suyu verildi

Her Bahar Bir Orman Bi' Dünya Yeşil projesi çerçevesinde 27. Etap Şehitkamil Ormanı, toplam 123 bin 950 metrekare alan üzerine 6 bin 500 fidan dikilerek oluşturuldu. Dikilen fidanlara can suyu verildi.

Acar'dan 10 Kasım mesajı

Türkiye-Irak İş Konseyi Başkanı Halit Acar, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 85. yıldönümü nedeniyle yayımladığı mesajında, '10 Kasım bizler için sadece bir anma günü değildir. Atatürk'ün 'En büyük eserim' dediği Türkiye Cumhuriyeti'ni muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkararak gelecek nesillere taşıma azim ve kararlılığımızı perçinleme günüdür' dedi.

+1 kromozom başarılarına ve zorlu hastalıkları yenmesine engel olmadı

Gaziantep'te yaşayan down sendromlu Burhan Mustafa Karaoğlan, hayat sevinci ve sporda elde ettiği başarıların verdiği moralle son 3 yılda hem covid-19'u hem de lösemiyi yendi. Yüzme, basketbol ve futsal tutkunu da olan Burhan Mustafa, son olarak futsal milli takımına seçilerek önemli bir başarı daha elde etti.

Toplam 2402 haber.